10 «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

 Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Ομοιοπαθητική 10-16 Απριλίου 2021
  1. ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ-ΙΑΣΗΣ. Η Ομοιοπαθητική λειτουργεί διεγείροντας τον μηχανισμό της φυσικής άμυνας/αυτό-ίασης του κάθε οργανισμού για να προάγει την υγεία, την αντίσταση στις λοιμώξεις και την μείωση της επιδεκτικότητας στην ασθένεια. Αν και η δράση της είναι ήπια, τα αποτελέσματα είναι ισχυρά και διαρκούν.
  2. ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ. Η Ομοιοπαθητική βελτιώνει συνολικά την υγεία και δεν ανακουφίζει απλά τα τοπικά συμπτώματα. Αντιμετωπίζει τη συνολική ιδιαιτερότητα του ατόμου, δρώντας τόσο στο νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο, όσο και στο σωματικό επίπεδο, παρέχοντας ολική ισορροπία υγείας και μια αυξημένη αίσθηση ευεξίας και ποιότητας ζωής.
  3. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. Η Ομοιοπαθητική, όταν χρησιμοποιείται κατάλληλα, είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό θεραπευτικό σύστημα, παρέχοντας μακροχρόνια ανακούφιση από πολλές οξείες και χρόνιες παθήσεις.
  4. ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. Η Ομοιοπαθητική θεραπεία προσφέρει ήπια και μη-επεμβατική προσέγγιση στην υγεία, χωρίς να προκαλεί τοξικές παρενέργειες, εξάρτηση, εθισμό ή στέρηση.
  5. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. Τα Ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι πολύ οικονομικά στην απόκτησή τους, ειδικά σε σύγκριση με τα αλλοπαθητικά φάρμακα.
  6. ΤΑΧΕΙΑ ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΣΕ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ. Η Ομοιοπαθητική μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια στο σπίτι ή στο ταξίδι για γρήγορη ανακούφιση σε ελαφρά προβλήματα όπως μώλωπες, απλά εγκαύματα, διαστρέμματα, τσιμπήματα εντόμων, γαστρικές διαταραχές κ.λπ. Ωστόσο, περισσότερο σοβαρά ή μακροχρόνια προβλήματα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από έναν επαγγελματία ομοιοπαθητικό.
  7. ΧΩΡΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΖΩΑ: Τα Ομοιοπαθητικά φάρμακα δοκιμάζονται μόνο σε υγιείς ανθρώπους για να προσδιοριστεί το εύρος δράσης κάθε φαρμάκου.
  8. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: Η Ομοιοπαθητική μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνη της ή μαζί με συμβατικά φάρμακα και άλλες θεραπείες (με την πλήρη γνώση των άλλων παρόχων υγείας).Συχνά μπορεί να ανακουφίσει από τις δυσάρεστες παρενέργειες των συμβατικών θεραπειών (π.χ. χημειοθεραπεία).
  9. ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Η Ομοιοπαθητική δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.Δεν υπάρχει σπατάλη ενέργειας ή φυσικών πόρων στη διαδικασία παρασκευής των φαρμάκων και καμία ρύπανση της υδροδότησης, των ωκεανών ή των χώρων απόρριψης απορριμμάτων. Στην πραγματικότητα, η ομοιοπαθητική είναι η απόλυτη «Πράσινη» Θεραπεία!
  10. Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ: Η Ομοιοπαθητική χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο.Εφαρμόζεται στις περισσότερες χώρες και κερδίζει δημοτικότητα ως συμπληρωματική, ολοκληρωμένη ή εναλλακτική προσέγγιση απέναντι στη συμβατική ιατρική.

Πηγή: Σύλλογος Ομοιοπαθητικών του Καναδά.